Plesni Tečaji

View the embedded image gallery online at:
http://gibor.si/storitve#sigProId9bda1c795c

Pri nas vas naučimo plesati tako, da boste blesteli na vsakem dogodku in se ob tem neizmerno zabavali.Pridite, ne bo vam žal.
Tečaji potekajo v plesnem studiu na Društveni ulici v Mostah. Tečaj obsega osem vaj po devedeset minut.

Prijavo pošljite preko kontaktnega obrazca na spletni strani
Za vsa dodatna pojasnila in vprašanja smo vam na voljo na tel. št.; +38640666618

Plesne zvrsti

Swing

Swing se je kot prvi uradni ameriški ples razvil v dvajsetih in tridesetih letih prejšnjega stoletja. Kljub temu, da je bil neke vrste prepovedan ples, ki so ga črnci in belci plesali skrviaj, se je ohranil med in po drugi svetovni vojni in ponovno oživel konec osemdesetih let. Swing je med drugim tudi nadpomenka Jitterbugu in Lindy Hopu. Swing je avtentični Afri-Evropsko-Ameriški swing ples. Ravno tako kot swing glasba vsebuje glasbene vplive iz Afrike in Evrope, lahko v swingu vidimo različne plesne vplive. Zaprta drža in obrati izhajajo iz evropskih plesov, drža telesa in figure, kjer sta partnerja ločena pa imajo korenine v afriški plesni tradiciji. Ples se je razvijal skupaj s swing glasbo na osnovi plesov »Charleston« in »Black bottom«. Začetnike najdemo predvsem med črnskimi prebivalci Harlema.

Ravno tako spada med swing plese seveda West Coast swing, East Coast Swing, Boogie woogie, Jive in Rock'n'roll še posebno v drži, povezavi med partnerjema in interpretacijo glasbe.

Družabni ples

Le zakaj bi na zabavah sedeli in občudovali plesalce? Zavrtite se še sami v ritmu valčka, fokstrota, sambe, čačačaja, rumbe, in ostalih priljubljenih družabnih plesov. V plesnem tečaju DRUŽABNIH PLESOV vas in vašega soplesalca prijetno in sproščeno popeljem skozi osnove vseh plesov, ki jih boste najpogosteje lahko zaplesali na plesiščih ob najrazličnejših družabnih priložnostih: praznovanjih, praznikih, novoletnem plesu, ob porokah ali kar tako za vaše veselje.

Salsa

Salso je tako zelo težko natančno definirati ravno zato, ker se v njej prepleta veliko karibskih ritmov in stilov plesanja: rumba, mambo, cha cha cha, son, guaracha, cumbia, guajira, charanga, danzon in ostale glasbene ter plesne zvrsti latino dežel od Kube, Dominikanske Republike, do Puerto Rica, Venezuele, Kolumbije itd. Raznolikost glasbenih stilov pogojuje tudi neverjetno razvejanost plesnih stilov – ni boljšega ali pravilnejšega, le poiščite in razvijte tistega, ki vam je najljubši!

Argentinski Tango

Tango je urbani družabni ples, ki izvira iz mest: Buenos Aires v Argentini ter Montevideo v Urugvaju. Danes ga plešejo na vseh straneh sveta. Za tango sta značilni medsebojna komunikacija in improvizacija. Vsak gib v plesu je dogovorjen med partnerjema, v naprej naučenih figur tango ne pozna.

Ponujamo vam organizacijo tečaja katerega koli plesa v vašem kraju. Najmanjše število prijavljenih je 10. Termin in cena po dogovoru.

Individualne Ure
View the embedded image gallery online at:
http://gibor.si/storitve#sigProId1f8d87b8fc

Če vam je plesanje v skupini neprijetno ali vam termin tečaja ne odgovarja, vam ponujamo tudi možnost individualnega pouka, ki je popolnoma prilagojen vašim željam in potrebam. Ura traja 60 min. Možnost izvedbe na vašem domu.

Poročni Tečaji
View the embedded image gallery online at:
http://gibor.si/storitve#sigProId0baddb0e0f

Zaročencem ponujamo možnost koreografije za poročni ples. Glasbo par izbere sam, za korake pa poskrbimo mi, tako da jih prilagodimo vašemu znanju in poročni obleki.

Dodatna ponudba:

Za vse povabljence pa organiziramo tudi hitri tečaj družabnih plesov, predvsem tistih, ki se najpogosteje plešejo na porokah. Tečaj zajema 5 obiskov v individualno dogovorjenem času.

Plesne Animacije
View the embedded image gallery online at:
http://gibor.si/storitve#sigProId5400725749

Plesna animacija traja do 60 min ali več. Udeleženci večera se naučijo nekaj osnovnih korakov,tako skupnskih plesov kot v paru, nato pa ponavadi sledi kratko tekmovanje. Je odlična in zabavna popestritev večera ter najboljši način zbliževanja.

Po želji ponujamo spremljajoče plesalce in plesalke, za več informacij Pokličite na 040666618, ali preko maila

Plesni Nastopi
View the embedded image gallery online at:
http://gibor.si/storitve#sigProIdb134e48c6a

Na prireditvah in zabavah izvajamo naslednje nastope:

- Plesna točka (par, skupina ali posameznik)
- Nastop z ognjem
- Spremljevalni nastop ob pevcih

Trajanje nastopa, število nastopajočih in cena po dogovoru.

Delavnice
View the embedded image gallery online at:
http://gibor.si/storitve#sigProIdccbcfdb9b6

Plesne delavnice so namenjene predvsem tistim z nekaj plesnega predznanja, saj se v kratkem času naučite številnih novih korakov in figur. Gre za intenzivno pridobivanje novih znanj, brez dodatnega utrjevanja. Ponujamo 1-2 dnevne delavnice, 3 do 5 ur na dan.

Za več informacij Pokličite na 040666618, ali pa preko kontaktnega obrazca na spletni strani

Koreografija (poročne, spremljevalni nastopi na različnih dogodkih,...)
View the embedded image gallery online at:
http://gibor.si/storitve#sigProIdd97e83a42e

Po naročilu izdelamo koreografijo za spremljevalne plesne nastope ne raznih dogodkih.